Vejledning

Navigere i de interaktive ture:

Klik og hold musen nede et vilkårligt sted for at trække billedet rundt og ændre synsvinkel. Bevæg dig frem og tilbage ved klik på de hvide pile eller brug tastaturets pile-knapper.

Indlejring på egen hjemmeside:

Det er meget enkelt og kræver blot at du har adgang til visning af HTML-koderne på din hjemmeside. Jeg, Google fotografen, vejleder gerne jeres webmaster via en telefonsamtale eller I kan blot sende login til hjemmesiden og så udfører jeg arbejdet uden beregning.
Se eksempler her: www.mallingkro.dk/om-kroen/se-kroen-med-google | www.restaurantkomfur.dk/om-restaurant-komfur

Indlejring på Facebook:

Gør Google fotografen til midlertidig administrator hvorefter den interaktive tur implementeres bag et helt nyt synligt ikon som får titlen “Kig indenfor”. Dette arbejde udføres gratis som en service for at sikre at virksomheden faktisk finder anvendelse og glæde af denne måde at præsentere sine lokaler på.
Se eksempler her: Café FaustCasablanca AarhusSonnerupgaard Gods

Se i stort vindue