Ofte stillede spørgsmål

Når potentielle kunder søger på Google efter din virksomhed ud fra navnet, får de vist billederne direkte på siden med søgeresultater. Disse panoramabilleder offentliggøres også på sider i Google+ Lokal, Google Maps og andre Google-tjenester og giver kunderne en bedre fornemmelse af indretningen, udsmykningen og skønheden ved din virksomheds interiør. Med letanvendelige HTML-kodestykker eller Maps API-filer kan du linke til disse billeder fra din virksomheds website og dermed også tiltrække potentielle kunder, som besøger dit website.

Godkendte Google-fotografer tager stillbilleder i høj kvalitet, der sys sammen til 360-graders billeder ved hjælp af kamerateknologi til panoramabilleder. Disse godkendte fotografer er uafhængige leverandører, som er uddannet og certificeret af Google til at fremstille panoramabilleder i høj kvalitet. Som virksomhedsejer kan du også uploade dine egne fotos til Google ved at logge ind på Google+ Lokal. Du kan se disse fotografier og 360-graders panoramabilleder direkte i Googles søgeresultater og på din side i Google+ Lokal.

Godkendte fotografer er uddannet til at tage fotos i høj kvalitet af interiør i bygninger og tage højde for almindelige udfordringer såsom svag belysning og begrænset plads. Fotograferne er også certificerede til at tage billeder med fiskeøjeobjektiver og roterende kameratårne (monteret på stativ). Billederne omdannes til 360-graders panoramabilleder og en rundtur gennem din virksomhed, når fotograferne har uploadet billederne til Googles behandlingskø. Når fotograferne har uploadet billederne fra deres kamera, bruger Googles behandlingskø avanceret billedkombination, HDR, billedmatchning og andre teknologier til at fremstille disse panoramarundture.

Godkendte fotografer planlægger fotooptagelser med virksomhedsejere i Australien, Canada, Danmark, Frankrig, Holland, Irland, Italien, New Zealand, Spanien, Storbritannien, Sverige og USA. Selvom vi ikke er aktive i dit område i øjeblikket, kan du altid uploade dine egne fotos via Google+ Lokal.

Ja! Det er dejligt at opleve interesse fra mange steder i verden, og dine anmodninger hjælper os med at beslutte, hvor programmet skal udvides næste gang.

Vi tillader ikke, at godkendte fotografer eller godkendte bureauer uploader billeder af retsbygninger. Vi tillader heller ikke, at billeder af offentligt ejede museer uploades gennem programmet Virksomhedsbilleder, da disse billeder er en del af Google Kunstprojekt.

Godkendte fotografer er uafhængige leverandører/virksomheder, der ikke er ansat af Google, agenter for Google eller på nogen måde tilknyttet Google. Google har certificeret dem, fordi de overholder Googles kvalitetsstandarder i forbindelse med optagelse af de viste stillbilleder og panoramabilleder, upload af dem, redigering af dem og til sidst offentliggørelse af dem i Google-tjenester.

Prisen er fra kr. 1.500,- eks. moms for små og mellemstore virksomheder. Tilbud udarbejdes gerne så det indeholder årlige fornyelser af billederne og der vil i det hele taget være hensyn i prissætningen altefter branche og butikkens størrelse.

Det er gratis at have denne virtuelle præsentation i Googles systemer og udgifterne begrænser sig således kun til engangsgebyret til fotografen for selve fotograferingen og efterbehandlingen ved hjælp af Googles software.

Nej. Når og hvis en godkendt fotograf bliver tilgængelig i din by, vil den godkendte fotograf kontakte dig, når du har ansøgt, for at diskutere detaljer og få din bekræftelse, før vedkommende fotograferer din virksomhed.

Google-fotografen kører i hele landet og du skal blot kontakte os for en aftale om hvilket tidspunkt som passer jer bedst at blive fotograferet. Vi anbefaler at der så vidt muligt tages hensyn til vejret idet foto-udstyret ikke fungerer i regnvejr. Så ring og lad os aftale nærmere. Tlf.: 21 62 91 11

I de fleste tilfælde tager en fotooptagelse mellem 30-60 minutter, men det varierer afhængigt af størrelsen på virksomheden.

Du er velkommen til at gøre rent og rydde op inden fotosessionen, men husk på, at formålet med fotografierne er at vise kunderne det, de kan forvente at se, hvis de besøger din virksomhed en almindelig dag.

Fotooptagelser omfatter de vigtigste kundeområder i din virksomhed. Du kan i samarbejde med fotografen beslutte, hvilke områder af virksomheden du vil fremhæve, eller hvilke der ikke skal med på optagelserne. Formålet med fotografierne er som nævnt at vise kunderne det, de kan forvente at se, hvis de besøger din virksomhed en almindelig dag.

Vi er klar over, at du driver en virksomhed, og vi har derfor udformet fotooptagelserne, så de forstyrrer så lidt som muligt. Godkendte fotografer vil tilpasse sig din tidsplan for at sikre, at fotografierne tages på et belejligt tidspunkt for dig og din virksomhed. Fotooptagelser kræver ikke specialudstyr, særlig belysning eller særlig opsætning, så du kan sagtens holde åbent. Selvom fotooptagelserne ikke forstyrrer og ikke burde være en hindring for almindelig drift af virksomheden, er det en god ide at informere dine kunder om, at der foregår fotografering, og om muligt undgå at være inden for kameravinklen.

Billedernes fokus er din virksomheds interiør, og vores mål er derfor at have så få mennesker som muligt med på billederne. Under optagelsen vil fotograferne måske stille et skilt op, der adviserer kunder og personale om, at de kan blive fotograferet. Det er dit ansvar som virksomhedsejer at underrette personale og kunder om den igangværende fotooptagelse.

Fotooptagelser udelader områder i dine virksomheder, som du ikke vil have fotograferet. Vores fotografer vil desuden altid advisere kunder og personale, inden et foto tages, for at beskyttet deres privatliv. Alle panoramabilleder vil blive behandlet af vores avancerede sløringsteknologi for at sløre ansigtet på medarbejdere eller kunder, som er med på billederne. Du kan til enhver tid anmode om yderligere sløring eller fjernelse af hele billeder ved hjælp af linket Rapportér et problem, enten i bunden af ​​panoramabilledet eller på din side i Google+ Lokal.

Du skal have den rette bemyndigelse for at give en godkendt fotograf adgang til virksomhedsadressen for at tage fotografier og for efterfølgende at tillade, at Google bruger disse fotografier i deres produkter og tjenester. Personer med denne bemyndigelse omfatter ejeren af virksomheden eller en chef eller leder, som er bemyndiget til at forpligte virksomheden på denne måde. Bemærk, at du ved at acceptere vilkårene og betingelserne og Google Servicevilkår før fotooptagelsen bekræfter, at du har autoritet til at at træffe denne aftale.

Google vil måske bruge billederne i andre produkter og tjenester på nye måder, som gør dine virksomhedsoplysninger mere nyttige og tilgængelige for brugerne. For eksempel vil yderligere integration med Google Maps give kunderne mulighed for let at finde disse billeder i 360-graders Street View-billederne af gaderne i nærheden af mange placeringer.

Ja. Du ejer de fotos, der er taget af godkendte fotografer, så snart du har betalt for tjenesten, og optagelsen er færdig. Vær opmærksom på, at når du underskriver den aftale, som den godkendte fotograf forelægger for dig, godkender du også brugen af fotos til Google, som vil offentliggøre billederne.

Teknologien indebærer, at særskilte, ikke-gennemsete enkeltbilleder kræver omfattende behandling, efter de er uploadet af fotografen, så den eftertragtede virtuelle rundtur opnås, og du har derfor ikke mulighed for at gennemse billederne, før de uploades til Google.

Ja. Hvis du opdager et større problem, kan du anmode os om at sløre områder på panoramabillederne. Du kan også bede os om at fjerne alle panoramabillederne. Vi er i øjeblikket ikke i stand til at fjerne enkelte panoramabilleder. Du kan anmode om sløring eller fjernelse ved at klikke på linket “Rapportér et problem” på de billeder, der er problemer med, og angive de nødvendige oplysninger. Bemærk, at sløringen eller fjernelsen kan tage flere dage.

Ja. Dine fotos kan blive fjernet, hvis det konstateres, at de overtræder Googles fotopolitik. Alle virksomhedsbilleder underkastets en kvalitetskontrol, inden de uploades, men nogle billeder kan alligevel blive rapporteret som upassende og senere blive fjernet. Den fulde fotopolitik kan ses her.

På samme måde som vores politik for Street View-billeder giver værktøjet “Rapportér et problem” brugerne mulighed for at anmode om yderligere sløring af de panoramabilleder, som brugeren er med på. Brugerne kan også anmode om at få fjernet billeder med upassende indhold, og virksomhedsejere kan bede os om at få fjernet 360-graders billeder, der er taget af godkendte fotografer, via linket “Rapportér et problem” eller linket “Rapportér upassende foto” for udvalgte fotos.

Ja. Vi opfordrer dig til at dele den virtuelle rundtur i din virksomhed med dine kunder. Du kan integrere 360-graders panoramabilleder på dit website ved blot at finde HTML-kodestykket fra en god synsvinkel i panoramabilledet i Google Maps, klikke på knappen “Link”, klikke på “Tilpas og vis eksempel på integreret kort” og derefter kopiere og indsætte den HTML-kode, der skal integreres på dit website. Hvis du gerne vil kunne tilpasse billederne endnu mere, kan du tjekke Google Maps API.

Ja. Du er velkommen til at tage kontakt til en godkendt fotograf og aftale en ny fotooptagelse, så ofte du har lyst, men det er op til den godkendte fotograf at fastsætte betalingen. Mange virksomheder, der har renoveret interiøret for nylig, eller som tilpasser udsmykningen efter årstiden, anmoder om en ny optagelse. Husk også, at du altid kan uploade dine egne opdaterede fotografier via Google+ Lokal.