Google Virksomhedsbilleder / Google Street View | Trusted – lidt info

Hvad er Google Virksomhedsbilleder
/ Google Street View | Trusted ?

Google Street View | Trusted er en interaktiv virtuel rundvisning i 360 grader i din virksomhed, som benytter Street View-teknologien.

Google Maps har udviklet teknologien bag Street View, så du nu også kan kigge indenfor hos forretninger, caféer og restauranter over hele landet. Vores Google-certificerede fotograf fortsætter, hvor Street View stopper og tager med den nye teknologi kunderne med ind bag facaden hos lokale virksomheder.

Kontakt Rasmus Hansen og hør mere om Google Virksomhedsbilleder

Hvorfor Google Virksomhedsbilleder / Google Street View | Trusted?

Google Virksomhedsbilleder / Google Street View | Trusted er en unik mulighed for at markedsføre din forretning. Google er verdens mest anvendte søgemaskine og det første sted, dine kunder søger, når de skal finde en virksomhed i lokalområdet. Med Google Virksomhedsbilleder vil din forretning kunne udvikle sin online tilstedeværelse og opnå en bedre visning i Googles søgeresultater, Google Maps og Google+.

Med Google Virksomhedsbilleder kan du invitere kunderne med på en interaktiv tour i din virksomheds lokaler, hvor de med egne øjne kan opleve indretning og atmosfære på en eller flere etager. Vi er overbevidst om, at enhver virksomhed vil kunne få gavn af at fremvise sine lokaler ved hjælp af vores service.

Din tour ligger online på Googles servere, og uden ekstra omkostninger er Google Virksomhedsbilleder både billig og effektiv markedsføring.

Kontakt Rasmus for flere gode grunde til, at du skal vælge Google Virksomhedsbilleder

Hvordan fungerer Google Virksomhedsbilleder / Google Street View | Trusted?

Google Virksomhedsbilleder er en ny løsning fra Google Danmark og er relevant for virksomheder, der ønsker den optimale præsentation af lokaler, interiør og stemning til besøgende på egen hjemmeside, Facebook eller via Google Maps.

Med en fotograf certificeret under Google Business Photos-programmet tilbyder vi panoramafotografering til alle typer af  virksomheder og over hele landet. Ved hjælp af særligt fotoudstyr optager vi en 360 graders virtuel præsentation, så den besøgende hjemme foran computeren kan opnå en fornemmelse af selv at være til stede i din restaurant eller butik.

Fotografen bruger det nyeste specialudstyr til at optage billeder i høj opløsning og uploader derefter billederne til Google. Ved hjælp af sofistikeret software smeltes billederne sammen til den færdige panoramiske, interaktive præsentation.

Hør mere om løsningens mange muligheder

Hvad koster Google Virksomhedsbilleder / Google Street View | Trusted?

Den samlede pris for Google Virksomhedsbilleder ligger fra kr. 1.500,-  ekskl. moms for små og mellemstore virksomheder, men kan variere alt efter samlet areal. Prisen er en engangsudgift til fotografen i forbindelse med selve fotooptagelserne.

Google-fotografen udarbejder gerne samlede pakker, der f.eks.  kan indeholde  årlige fornyelser af billederne eller medarbejderportrætter, ligesom der i prissætningen kan tages hensyn til branche og type af butik.

Få et skræddersyet tilbud til din virksomhed
eller læs mere her: Google Virksomhedsbilleder priser

  • Ring og aftal en optaglelse med det samme!

    Rasmus Hansen, Google fotograf

    Tlf:  21 62 91 11

  • Bliv inspireret

    Se tidligere optagelser i vores flotte portfolio og bliv inspireret af Google Virksomhedsbilleders mange muligheder.

Flotte 360° HDR billeder

Billeder optages i 360-grader i den bedste kvalitet ved hjælp af det seneste specialudstyr og HDR-teknologi.

Forøg din synlighed

En Google Interaktiv Tour giver dig mulighed for at forøge din online synlighed lokalt og for hele verdenen og giver kunder unikke muligheder for at se din forretning allerede før de besøger den.

Få nye kunder

Med en Google Interaktiv Tour vil du nå ud til mange nye kunder, som kan besøge din forretning ved få klik med musen.

På din hjemmeside og på Facebook

Når først din tour er aktiv på Google, kan du gratis integrere den på din egen hjemmeside og på Facebook. Det er nemt og kan gøres på alle typer af sider.

Integration med Google Maps

Du kan med det samme se den interaktive tour af din forretning på Google Maps, der har 150 millioner brugere og invitere dem alle inden for i din forretning.

Optagelser varer kun 30-60 minutter

Optagelser af din forretning tager kun ganske kort tid og vil ikke forstyrre dine kunder eller din forretning.