Mod øst ligger den idylliske Langgade med de karakteristiske sammenbyggede huse, der leder til Stege Kirke og byens hyggelige centrum.

Mod vest ligger stedets parklignende have som byder på uhindret udsigt over Stege Bugt og den smukke Dronning Alexandrines bro fra 1943 med den smukkeste solnedgang, man kan tænke sig.

Ejendommen blev, som dørstykket over hoveddøren indikerer, opført i 1703 på Frederiks d. 4.’s initiativ og indrettet til navigationsskole. Dette lykkedes dog aldrig rigtigt, og da navigationsskolen i løbet af de første 20 år kun havde uddannet 6 styrmænd, blev stedet lukket igen, før det efter en årrække blev indrettet til tugthus for samfundets mere velstående. Der kan fortælles historier om både adelige og en prinsesse, som har levet store del af deres liv indespærrede i Stege tugthus

Ejendommen ligger flot med udsigt over Stege Bugt, og det er nemt at forestille sig prinsessen siddende bag et af vinduerne og drømme om den stand, hun aldrig kom til at træde ind i.

Residens Møen

Tag et kig indenfor hos Residens Møen

Vi byder velkommen til Møns nye ferie- og konference Hotel i hjertet af den gamle hæderkronede købstad, Stege.

Stedet oser af sjæl og varme fra de historiske bygninger.

Den røde atriumgård, omkranset af de gule facader og det røde tegltag, giver en ganske særlig stemning af solskin og varme.

Hotel Residens Møens beliggenhed i hjertet af Stege er helt speciel.

Kontakt:

Langelinie 44
4780 Stege
Tlf: 22 36 72 72
http://www.residensmoen.dk/

Relaterede eksempler