Indretningen af restauranten er et kapitel for sig, for møblerne er alle sammen designklassikere fra Classique Vintage. Lokalerne er restaureret med en dyb respekt for stedets historie, og gulvmosaikken er designet af restauratøren selv, Muhamed Al Mallah.

Det smukke gule hus – Knaps Villa – er tegnet af den kendte jugend-arkitekt Anton Rosen og blev i 1921 opført som residens for den lokale bankdirektør Arnold Knap. Fra 1956 var huset fødselsstiftelse og det har senest fungeret som turistbureau. Anton Rosen har også tegnet Hjejlekiosken, som står på den anden side af havnen.

Udenomsarealet domineres af den smukke rosenhave, og lige ved siden af ligger Silkeborg Museum i en af byens ældste bygninger, og her kan man se det 2.400 år gamle moselig, Tollundmanden.

Classique Fiskerestaurant

Tag et kig indenfor hos Classique Fiskerestaurant

Mens du nyder dit lækre måltid i Classiques fiskerestaurant, kan du kigge ud over Silkeborgs idylliske havn med verdens ældste hjuldamper, Hjejlen. Maden er naturligvis tilberedt af de friskeste råvarer, og du kan drikke fornemme vine til.

I Classiques fiskerestaurant sætter vi en ære i at servere den lækreste mad lavet af de friskeste råvarer. Vi får daglige leverancer af friske salt- og ferskvandsfisk, og vores retter serveres altid med årstidens grøntsager.

Kontakt:

Åhavevej 2A
8600 Silkeborg

Tlf: 86 20 12 15
http://www.classique.dk/da/fiskerestaurant

Relaterede eksempler