Erling Boye ønskede sig dog en forretning der, hvor folk var flest, nemlig på Strøget i Aarhus, som dog dengang endnu ikke var blevet til Strøget. I 1968 bød muligheden sig, da den gamle slagtermester Harald Nisted stoppede i Søndergade 36. – lige overfor Salling. Så gik det stærkt, og snart var byens og provinsens største guldsmed en realitet. Trods en markant udvikling gennem årene er udgangspunktet for forretningen stadig godt håndværk og kompromiløs kvalitet. Forretningerne forhandler et meget stort udvalg af smykker og ure, bl.a. Boye Design, som er håndlavet af husets egne dygtige guldsmede.

I dag driver Erling og sønnen Lars Boye (2. og 3. generation) forretningen. Udover far og søn beskæftiger forretningen højt kvalificeret butiks- og værkstedspersonale, som sikrer kunderne den bedste faglige vejledning og betjening.

Guldsmed Boye

Tag et kig indenfor hos Guldsmed Boye

Guldsmed Boye Aarhus har været i familien Boyes eje i gennem 3 generationer. Forretningen startede i en lille kælderbutik på Kongevej i Viby i 1946. Efter nogle år gik det så godt, at forretningen flyttede til større lokaler i Frederiks Allé i Aarhus.

Kontakt:

Vestergade 6
8600 Silkeborg
Tlf. 86 81 13 22

Søndergade 36A
8000 Aarhus
Tlf: 86 13 64 44

https://www.guldsmedboye.dk/

Andre eksempler