Tag et kig indenfor hos Hotel Vejlefjord

Omgivet af bøgeskov og med udsigt til fjorden ligger vores smukke hotel – også kaldet “Slottet” i skoven”.

Vi byder på dejlige hotel- og spaophold samt møde og konferencefaciliteter i atmosfærefyldte rammer med udsigt til den smilende natur.
Kur & Spa er inspireret af de oprindelige kursteder i Europa. Her fokuseres på de terapeutiske egenskaber som virker helende, velgørende og afslappende for kroppen og sindet.
Vi glæder os til at byde dig velkommen til en uforglemmelig, sanselig oplevelse.

I spaafdelingen lukkes hverdagen ude med beroligende toner, sunde forfriskninger og en verden af plejende og terapeutiske behandlinger, som efterlader dig afslappet, blød og beriget.
De Termiske Bade er unikke i hele Nordeuropa. Bygget af det smukkeste granit midt i skovens dybe stille ro. Syv bassiner, sansebrus, saunaer og dampbade forkæler dine sanser.
Vores møde- og konferencelokaler har dagslys og udsigt til naturen, nogle også direkte udgang til den smukke park.

”Med Google Virksomhedsbilleder har vi fået en dynamisk og detaljeret 360 graders tur rundt på Hotel Vejlefjord, så kommende gæster kan se, hvordan værelser, sale og møderum fungerer, inden de booker. Selvom vi er en stor bygning med mange etager, favner Google Virksomhedsbilleder det hele, og jeg synes, resultatet er blevet rigtig, rigtig godt. Jeg er faktisk lidt forbløffet over optagelsernes høje kvalitet, og at de står ligeså skarpt som stillbilleder.

Vi har haft et godt samarbejde med Rasmus, der også har været meget velvillig i forhold til at hjælpe os med at bringe optagelserne til anvendelse på flere platforme. Rasmus er ligefrem og dejlig nem at arbejde sammen med, og jeg kan kun anbefale hans arbejde.”

Kontakt:

Sanatorievej 26
7140 Stouby
+45 76 82 33 80
hotelvejlefjord.dk

Til Portfolio

Se hele oversigten af interaktive ture foretaget hos andre virksomheder

Relaterede eksempler