Husodde Strand Camping

Tag et kig rundt på pladsen.

Husodde Strand Camping er en rigtig bynær camping i østjylland med kun 4 km til Horsens centrum. Pladsen har med sine mange mulighed for familieferie og hytteferie, pladser og hytter der passer til alles behov. Vi har plads til børn, plads til fred og ro og plads med udsigt. Nyd campingferien i Horsens i campingvogn, hytte eller autocamper med udsigt over horsens fjord og tæt på LEGOLAND, Århus, Fængslet og alle de mange turistattraktioner i østjylland der alle findes inden for 1 time fra campingpladsen.

Kontakt:

Husoddevej 85
8700 Horsens
75 65 70 60
husodde-camping.dk

Kunden udtaler:

Vi fik på Husodde Strand Camping lavet en optagelse af Rasmus, hvor han gennemfotograferede hele vores campingplads. Dette anvender vi meget på vores hjemmeside og anvender det ofte istedet videoer, da “googleoptagelsen” er interaktiv for brugeren og dermed mere interresant.

Vi har haft megen glæde af det arbejde som Rasmus lavede for os og vil i fremtiden bruge rasmus til at udvide vore “googleoptagelse”.

Rasmus har hjulpet os meget med at finde de rigtige “nedslagspunkter” så vi kan starte mange forskellige steder på pladsen, i hytter

Vi kan kun anbefale Rasmus og hans arbejde

Camping hilsner
Dorthe og René
Husodde Strand Camping

Relaterede eksempler