Nova Møbler

Tag et kig indenfor hos Nova Møbler i Århus

Nova Møbler har eksisteret siden 2003. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, hvor seneste tiltag er åbningen af vores afdeling på Guldsmedgade i Århus.

Udover udvidelsen til en kæde, udvikler vi også vores egne møbler under navnet by SOL. Møblerne vi selv designer bliver lavet i Indonesien på et lille snedkeri, vi selv har været med til at starte op i 2006. Typisk er vores designs inspireret af og en nytænkning af designs fra 40’erne, 50’erne og 60’erne.

Vi bruger meget genbrugs træ til vores møbler, hvilket sammen med at vores møbler er håndlavede, gør hvert enkelt møbel unikt. Det genbrugs træ vi bruger er ofte fra gamle huse eller både, hvilket nogle gange giver nogle rå og meget rustikke møbler. Kontrasten mellem de rå og rustikke møbler og de fine runde former fra de 60’er inspirerede møbler, er lige i Nova møblers ånd. Nova Møbler elsker kontraster. Kontrasten fra gammelt og nyt, råt og fint, lyst og mørkt osv. Det er også derfor vi er begyndt at opkøbe gamle klassiske design møbler, hvor vi så ompolstrer dem og sælger dem side om side med de andre varer i vores butikker.

Udover møbler har vi i Nova Møbler også et stort udvalg af lamper, tæpper, puder, kunst fra lokale kunstnere og meget andet interiør.

Kontakt:

Guldsmedgade 25
8000 Aarhus C
Tlf. +45 88 37 57 57
www.novamobler.dk

Relaterede eksempler