I vores køkken er vi nysgerrige, nyskabende og åbne over for nye metoder i tilberedningen af vores retter. Vi orienterer os løbende med trends inden for sundhed og livsstil, og vi har fokus på råvarer set ud fra et ernæringsmæssigt synspunkt.

Vores køkken og det vi producerer, er et meget vigtigt element i helheden for opholdet på Schæffergården. Vi ønsker at alle skal føle sig afslappede og hjemme, så der kan ydes sit bedste i det møde, kursus, konference eller den festlige sammenkomst, der er anledningen til besøget.

Restaurant Wohlert

Tag et kig indenfor hos Restaurant Wohlert i Gentofte

Dansk design, unik malerkunst og et nordisk litteraturcauseri som skrift på glasvæggene giver et fint samspil til Restaurant Wohlerts nordiske køkken.

Vi er stolte af, at være en nordisk institution, og vi bruger kun de bedste råvarer og så vidt muligt danske og nordiske. Vi tilbereder maden fra bunden og ryger selv alle røgvarer. I vores menuvalg vil vi have, at årstidens særpræg og charme er afspejlet.

Udover at kræse om møde- og konferencegæster, er restauranten åben for à la carte gæster ligesom der er unikke muligheder for afholdelse af fester.

Kontakt:

Ermelundsvej 105
2820 Gentofte
Tlf: 39 77 28 00
http://www.schaeffergaarden.dk/restaurant/

Relaterede eksempler