Cosmeceuticals med klinisk dokumenteret effekt.
Vi anvender produkt-serier til ansigtsbehandlinger, som er førende indenfor Cosmeceuticals, der ligger på grænsen mellem almindelig kosmetik og lægemiddel, dvs. at produkterne indeholder ingredienser, som har dokumenteret effekt på hudens struktur og funktioner i dybden. Du kan læse mere om dine muligheder hos os i menuen til venstre – eller kontakte klinikkens faguddannede personale for yderligere information.

Læge og Sygeplejerske tilknyttet.
Vi har til klinikken tilknyttet læge og sygeplejerske fra Slagelse Sygehus. Dermed kan vi tilbyde vores kunder mere end “Kosmetiske behandlinger”. Vi kan bl.a. tilbyde “Medicinsk Kosmetiske behandlinger”, “Dermaroller” samt ” Laser og IPL” og vi kan rådgive dig om muligheder for at opfylde dine behov og ønsker til at fremme dit velvære omkring dit udseende via optimal behandling og pleje.

Registreret i Sundhedsstyrelsen.
For at kunne tilbyde Laser og IPL skal man være autoriseret og registreret af Sundhedsstyrelsen. Disse krav opfylder vi naturligvis også.

Sundhedsstyrelsen foretager jævnligt tilsyn og resultatet heraf kan ses på deres hjemmeside www.sst.dk.

Vi står klar med professionelle løsningsmuligheder, der passer til netop dig og dine behov.

Slagelse Hudpleje Klinik

Tag et kig indenfor hos Slagelse Hudpleje Klinik

Slagelse Hudpleje Klinik er en eksklusiv skønhedsklinik for begge køn
– Etableret i 1994.

Vi tilbyder en bred palette af skønhedsbehandlinger for både krop og ansigt.
Klinikken er udstyret med professionelt og avanceret klinikudstyr, der sikrer dig et flot resultat hver gang. Vi lægger stor vægt på en hyggelig og afstressende atmosfære, med professionel behandling af dit ansigt og krop, hvor du kan glide ind i en ekstase af velvære, afslapning og selvforkælelse – med resultatorienteret effekt.

Faguddannet personale – 20 års erfaring.
Har du problemer med din hud, ubalancer, gener eller blot et ønske om at fremme dit udseende med anti-age og booste din udstråling, er Slagelse Hudpleje Klinik det rette valg – vi har faguddannet personale og mere end 20 års erfaring med behandlingsmuligheder og du kan forvente effektive behandlinger med tydelige resultater – uden anvendelse af kirurgi eller fillers.

Kontakt:

Løvegade 16
4200 Slagelse
Tlf: 58 53 20 79
http://slagelsehudpleje.dk/

Relaterede eksempler