Telerepair.dk

Tag et kig indenfor hos Telerepair.dk i Lyngby

Hos Telerepair finder du professionelle og servicemindede fagfolk, der har mange års erfaring med mobilreparation af din iPhone, OnePlus, Samsung, Sony, Huawei eller et af de andre store mærker.
Vi ligger fem minutters gang fra Lyngby Storcenter, ikke langt fra Lyngby Station. Det betyder, at du nemt kan komme til os med offentlig transport. Vi har også rigtig gode parkeringsmuligheder lige i nærheden.
Vil du have et fejlfrit resultat for rimelige priser? Så kan du finde det hos Telerepair Lyngby. Vores teknikere har opbygget en mangeårig erfaring inden for branchen, og tager sig af både store og små reparationsopgaver. Vi reparerer både skærme, batterier, højttalere og meget mere, så vi kan helt sikkert også reparere din iPhone.
Den store erfaring betyder, at du får en billig og pålidelig reparation med næsten ingen ventetid. De fleste af vores reparationer tager under 30 minutter. Det er lige nok tid til at gå en kort tur i Lyngby Storcenter eller drikke en kop kaffe på en af Hovedgadens mange caféer.

Kontakt:

Lyngby Hovedgade 44A
2800 Kongens Lyngby
Tlf: 70 60 55 90
https://www.telerepair.dk/butik/iphone-reparation-lyngby

Relaterede eksempler