Skal du bruge en hastereparation – for en rimelig pris og med garanti for et godt resultat? Så besøg vores afdeling. Vi gør en dyd i at oplære og ansætte kyndige teknikere, som konstant arbejder for at holde deres viden og ekspertise up-to-date.

Hos Telerepair Roskilde tager vi os af alle reparationsopgaver – store som små. Vi reparerer og udskifter blandt andet skærme, batterier, højttalere, ladestik, vandskadede komponenter m.v.

Stort set alle vores reparationer er overstået på under 30 minutter. Det vil sige, at du lige knap har tid til at snuppe en kop kaffe på en nærliggende café eller gå en tur i Musicon, Roskildes nye kreative bydel.

Telerepair Roskilde

Tag et kig indenfor hos Telerepair Roskilde

Med Telerepair kan du få en professionel og hurtig reparation. Vi har især specialiseret os i mobilreparation og har 10+ års erfaring med iPhone, OnePlus, Samsung, Sony, Huawei og alle de andre store mærker i Danmark.

Vi ligger lige ved siden af Roskilde Domkirke. Vi har en central placering i forhold til offentlig transport, og er omgivet af gode parkeringsmuligheder. Du kan altså nemt indlevere og afhente din enhed hos os.

Kontakt:

Skomagergade 46
4000 Roskilde
Tlf: 50 11 70 29
https://telerepair.dk/butik/iphone-reparation-roskilde

Relaterede eksempler