Radisson BLU Hotel i Papirfabrikken

Tag et kig indenfor hos Radisson BLU Hotel i Papirfabrikken

Det firestjernede Radisson BLU Hotel i Papirfabrikken, Silkeborg, blev indviet i 2002. Hotellet har til huse i en af de nænsomt restaurerede industribygninger i den forhenværende Silkeborg Papirfabrik, der blev grundlagt af Michael Drewsen i 1846.

I dag er området omkring hotellet blevet til det nye samlingspunkt for lokale silkeborgensere og turister, hvor kulturelle oplevelser blandes med den storslåede natur samt attraktive erhvervs- og beboelsesområder.
Fra hotellet har man udsigt til Gudenåen og den smukke skov. Dette giver en unik og enestående oplevelse for vores gæster.

Hotellet ligger mindre end 10 minutters gang fra byens gågade, hvor man finder et stor udvalg af restauranter, livlige caféer, diskoteker og butikker.

Alle vores 100 værelser er udstyret med nymoderne faciliteter og vores business class værelser er designet i en klassisk og moderne stil, der stemmer overens med hotellets øvrige design.

Vores egen flotte restaurant Michael D. tilbyder et spændende udvalg af middagsmenuer til enhver smag. I sommerhalvåret er der mulighed for at nyde maden på promenaden langs Gudenåen, som giver en helt speciel atmosfære, der skal opleves ved selvsyn.

Den trendy Restaurant 1a ligger under hundrede meter fra hotellet og tilbyder panoramaudsigt over Silkeborg havn, hvor der altid er masser af aktivitet.

I vores lobby kan man sidde foran pejsen og nyde hotellets moderne design og samtidig blive betjent af vores opmærksomme personale.

Området omkring hotellet tilbyder 5 biografsale, flere caféer og restauranter, et kulturhus samt et moderne fitnesscenter.

Hotellets design og centrale placering giver optimale rammer for forskellige kurser, konferencer eller selskaber. Vi garanterer et 100 procent skræddersyet tilbud tilpasset dit arrangement og specifikke behov. Med vores multifunktionelle og moderne lokaler kan vi tilbyde faciliteter helt op til 800 pers.

Kontakt:

Papirfabrikken 12
8600 Silkeborg
Tlf: +45 88 82 22 22
info@papirfabrikken.nu
www.papirfabrikken.nu

Relaterede eksempler